Models de salaModelos de sala-->

Models de salaModelos de sala

Models de sala.

En UVD virtual 2.0 s’ofereixen tres tipus de sala que s’adapten a diferents tipologies de reunió:

Tipus 1: Conferència amb un sol amfitrió/presentador i múltiples assistents. L’amfitrió convida els assistents, o els proporciona la URL i la data i hora de la reunió. Els convidats poden escoltar el ponent, veure les seues diapositives, escriptori, documents, etc. i xatejar amb ell o amb la resta d’assistents. Els convidats hi accedeixen mitjançant usuari/contrasenya.

Tipus 2: Reunió amb múltiples presentadors. L’amfitrió/presentador proporciona als assistents la URL i la data/hora de la reunió i aquests poden escoltar el ponent, veure les seues diapositives, escriptori, documents, etc. i xatejar amb ell o amb la resta d’assistents. Tots els assistents poden fer també de presentadors: comparteixen la seua càmera web, el seu micròfon i poden participar amb privilegis de presentador. Els assistents hi accedeixen mitjançant usuari/contrasenya.

Tipus 3. Sala oberta. L’amfitrió pot sol·licita una sala oberta per a una reunió determinada, a la qual és possible accedir i participar simplement coneixent una URL i la  data i hora d’inici. Els participants hi poden accedir com a convidats sense usuari i contrasenya.

Es disposa d’una sala de proves per poder familiaritzar-se amb l’entorn o realitzar tasques de prova com activar/desactivar la càmera web i el micròfon, pujar materials, etc.

Des del moment en què es confirma la reserva d’una sala virtual, els amfitrions ja hi poden accedir per preparar la reunió (consulteu l’apartat Documentació – instruccions per a amfitrions).

>> Com es sol·licita una salaModelos de sala.

En UVD virtual 2.0 se ofrecen tres tipos de sala que se adaptan a diferentes tipologías de eventos:

Tipo 1: Conferencia con un solo anfitrión/presentador y múltiples asistentes. El anfitrión  invita a los asistentes, o les proporciona la URL y la  fecha y hora del evento. Los invitados pueden escuchar al ponente, ver sus diapositivas, escritorio, documentos, etc. y chatear con él o con el resto de asistentes. Los invitados acceden mediante usuario/contraseña.

Tipo 2: Reunión con múltiples presentadores. Proporciona a los asistentes la URL, fecha/hora del evento y ellos pueden escuchar al ponente, ver sus diapositivas, escritorio, documentos, etc. y chatear con él o con el resto de asistentes. Todos los asistentes pueden ejercer también como presentadores: comparten su webcam, su micrófono y pueden participar con privilegios de presentador. Los asistentes acceden mediante usuario/contraseña.

Tipo 3. Sala abierta. El anfitrión solicita una sala abierta para un determinado evento donde es posible acceder y participar simplemente conociendo una URL y la  fecha y hora de inicio. Los participantes pueden acceder como invitados sin usuario y contraseña.

Se dispone de una sala de pruebas, para poder familiarizarse con el entorno o realizar tareas de prueba como activar/desactivar la webcam y el micrófono, subir materiales, etc.

Desde el momento en que se confirma una reserva de una sala virtual los anfitriones pueden acceder a la sala para preparar la reunión (consultar en el apartado Documentación – instrucciones para anfitriones).